top of page

Upplevelser för Grupper (Tio eller Fler)

(Det går bra att vara färre än tio personer men vi tar betalt för minst tio.)

Grupper

Den ultimata zombieupplevelsen. Det är bäckmörkt, ni måste hitta förnödenheter. I lägret surrar radion, då och då hör ni rop på hjälp. Ni vet att en hord med zombies väntar på er någonstans i mörkret.

Grupper

Hur många gånger har du funderat på hur det skulle kännas att vara på flykt från lagens långa arm. Du har polisen i hasorna samtidigt som du gör allt vad du kan för att rentvå ditt namn.

Grupper

Upplev adrenalinet som uppstår i stridens hetta! Känn spänningen när du står axel mot axel i sköldmuren med dina vänner.

Grupper

Vem skulle inte vilja vara med i en film! Och ha möjlighet att skapa filmen själv! Skriva manus, tillsätta roller och gapa action och bryt! En riktigt rolig upplevelse som bjuder till mycket skratt och sammansvetsar en grupp som inget annat.

Grupper

Känn hur adrenalinet pumpar när du och dina vänner rör sig igenom skogen för att söka efter ett botemedel.

Grupper

Upplev den ultimata femkampen, känn hur hjärtat klappar när ni är på flykt. Upplev kamratskapen när ni jagar tillsammans. Skjut pil på levande måltavlor!

Grupper

Jobba i lag för att lyckas jaga ifatt och besegra några av världens mest fruktade varelser. Vampyrer! Bli den tuffa vampyrjägare du alltid drömt om!

Grupper

Tillsammans med er så bestämmer vi hur rollspelet ska läggas upp. Vi skapar riktlinjer tillsammans utefter era behov och sedan tar vi över och gör ett rollspel just för er.

Grupper

Efter dagens spännande aktivitet kanske ni vill äta middag och njuta av en riktigt bra show. Det ordnar vi förstås. Mondiala Entertainment har flera olika shower att välja emellan.

Grupper

Är ni i behov av bättre kunskaper i hur man fångar en publik? Vi kan hjälpa till!

Grupper

Behöver du skådespelare för att gestalta något? Vi kan hjälpa till!

Grupper

Ät en god middag med dina vänner eller kollegor samtidigt som ni försöker ta reda på vem i gruppen som bär på en mörk hemlighet. Garanterat oförglömligt!

Grupper

Behöver du vokalister till din tillställning. Vi kan hjälpa till!

Grupper

Behöver du snygga medeltida/fantasy kläder? Vi kan hjälpa till!

Grupper

Dansshow! Eller kanske har du en egen och saknar några dansare. Vi kan hjälpa till!

Grupper

Äventyret för dig som vill ha riktigt, riktigt mycket episk action!

bottom of page