top of page
Prison Escape gallery4_edited.jpg

PRISON ESCAPE

Har du någonsin funderat på hur det skulle kännas att vara på flykt från lagens långa arm. Du har polisen i hasorna samtidigt som du gör allt vad du kan för att klara dina uppdrag. I vår fantastiskt spännande upplevelse "prison escape" får du vara med om den optimala adrenalinkicken som det innebär att vara på flykt. Det gäller att få tag på alla ledtrådar och hjälpmedel utan att åka fast. Med hjälp av våra skådespelare och spelledare blir upplevelsen lika spännande som om det vore på riktigt (nästan). 

Först måste ni bryta er ut ur fångenskapen. När ni väl är fria gäller det att ni håller er på fri fot tillräckligt länge för att samla ihop de ledtrådar och hjälpmedel ni behöver för att komma fram till lösningen. Ni kommer att vara jagade av agenter, swat team och poliser.  För att lyckas lösa era uppdrag och vinna spelet krävs det bra teamwork genom alla de fyra olika faserna av spelet.  Action, adrenalin och spänning i stora mängder utlovas. 

Vad går det ut på?: Det går ut på att samarbeta med sitt lag, att vara taktisk och att komma fram till lösningen. 

 

Fas ett: Att lyckas rymma.

 

Fas två: Att hålla sig på flykt samtidigt som man samlar ledtrådar med mera. 

 

Fas tre: Att komma fram till lösningen med hjälp av de ledtrådar man fått tag på.

 

Fas fyra: Uppgörelsen med polisen - Mycket hemligt...


Vem passar det för?: Det passar för alla! Du behöver inte vara vältränad även om det förstås är en klar fördel. Perfekt för företag, svensexor / möhippor eller kompisgäng. En aktivitet utan dess like!

PRIS: 432 kr

Tid: Ca 2,5 timmar

Plats: Göteborg, i närheten av Analysvägen (Mölnlycke företagspark)

Antal personer:  6- 100 (minimibetalning för tio pers) 

Datum:  Boka ett datum som passar dig och din grupp

Thanks! Message sent.

bottom of page