top of page

SVENSEXA AKTIVITETER I GÖTEBORG

 

Svensexan. Dagen då brudgummen önskar att han inte hade vänner. Dagen han kommer att minnas resten av sitt liv. Dagen då han får uppleva nya och häftiga saker han knappt kunnat drömma om. Dagen då alla grabbar som ska vara med på brölloppet ska ha det riktigt gött och roligt tillsammans. Upplevelser och aktiviteter är ett måste. Här hittar ni dom bästa! Vi gör vårt bästa för att guida er rätt. Allt för att er svensexa i Göteborg ska bli så bra som möjligt 

Dessa är de aktivitet vi rekommenderar mest för svensexor men spana även in våra andra aktiviteter och upplevelser!

Svensexan


Vad ni bör tänka på när ni planerar era svensexa aktiviteter i Göteborg:


*Det finns ett stort utbud av roliga saker att göra. Ni kommer att vilja börja tidigt så att ni hinner med så mycket som möjligt innan.


*Börja med att ta reda på hur stor budget ni har. Prata med alla som ska vara med på svensexan och fråga hur mycket de är beredda att lägga på er dag ihop. Kom ihåg att ni kommer att vilja betala för svennen också så ta med det i beräkningarna. 


*När ni sedan har er kassa vill ni förstås börja med att boka in de aktiviteter som ni känner mest för. Sedan gäller det att fylla upp resten av dagen men aktiviteter som ni får plats med i er budget. 


*Det är sjukt roligt med härliga svensexe aktiviteter så ni vill boka in så många som möjligt, men kom ihåg ni måste ha lite andrum i mellan varje aktivitet också. Lite tid att andas så att säga.


*Försök att ta reda på vilka som kommer vara med på bröllopet och bjud in alla till svensexan. Det är roligt om så många som möjligt är med och skönt att bli tillfrågad även om man inte kan eller vill.
 

bottom of page