MEDELTIDA FEMKAMP

Archery -

En klassiker, men ändå inte. Det brukar nämligen inte involvera levande måltavlor. Det gör det förstås här. Ni får försöka pricka det andra laget med pilbåge! Ni får förstås skydd för ansiktet om ni önskar sedan är det såklart ofarliga pilar.  Hur kul som helst!

The Shieldwall challenge -

Här kommer ni få lära er lite om hur man kämpar i en riktig sköldmur. Lagen kommer sedan att få möta varandra i sköldmursstrid. Bara ett lag kan segra.


 

Assasinate The King -

 

 

Här gäller det för det ena laget att försvara kungen medan det gäller för det andra laget att skydda kungen. Efter en omgång byts rollerna och det kommer att avgöras vem som lyckas hålla sin kung vid liv längst tid.
 

Storm The Keep -

 

Här gäller det för det ena laget att försvara sitt fort medan det gäller för det andra laget att inta fortet. Här är det mycket taktik som gäller samt vilja och beslutsamhet.

The Battle of the Senses -

Här gäller det att försöka besegra en motståndare när man inte ser något. Det gäller att lita på sin hörsel och sitt sjätte sinne. Motståndaren som förstås är en medlem av det andra laget har en annan utmaning att ta sig an. Att ta sig nära en motståndare med betydligt längre vapen utan att bli träffad. "Timing is everything"

Pris:375 kr per person

Antal:6-100 (minimibetalning för tio)

Tid: Ca 2 timmar

Datum: Du väljer själv ett datum som passar dig och din grupp 

Plats: I närheten av Analysvägen (Delsjökärr) 

Passar perfekt för en möhippa eller en svensexa i Göteborg och likaväl för ett företagsevent.
En mer prisvärd upplevelse än såhär kommer du inte att hitta!


 

Show More

© 2020 Mondiala Entertainment AB

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

follow us: