top of page

butiken för levande rollspels utrustning i Göteborg!
En lajvbutik i Göteborg helt enkelt!

Endast öppet om du föranmäler att du vill komma.

Hos Mondiala Entertainment hittar du det mesta du kan behöva om du ska åka på lajv eller vara med på ett "battle game". Mondiala är officiell återförsäljare för Iron Fortress som är mest kända för sitt märke Epic Armory. Mondiala säljer också kläder som är handsydda av vår skräddare och har även en del begagnat i utbudet. Har du riktigt häftiga grejer du vill sälja men ingen tid att sälja av det så är det inte omöjligt att du kan sälja det till oss. 

På hemsidan har vi framför allt valt att lägga upp de produkter vi har inne just nu från Iron Fortress. Hittar du inte det du söker kan vi beställa det nästa gång vi beställer. 

Vi har tillgång till hela utbudet: Se hela Epic Armorys utbud här

Vårt begagnade utbud varierar förstås. Just nu har vi ett stort utbud av begagnad utrustning för både medeltida lajv och postapo lajv till mycket bra priser. Se exempel ut vårt begagnade utbud här!

Det går utmärkt att få varor i vårt utbud av nya produkter skickade. Din beställning måste i så fall ligga på minst 500 kr. 

Vill du få varor ut vårt begagnade utbud skickade till dig tar vi ut en serviceavgift på 200 kr utöver fraktkostnaden, det går bra att göra beställningar på under 500 kr på det begagnade utbudet. 

För att beställa varor som ska skickas behöver du maila oss: mondialaentertainment@outlook.com 

bottom of page