top of page

butiken för levande rollspels utrustning i Göteborg

Du besöker oss på Toredalsgatan 29 i Lundby på Hisingen. Till en början kommer vi bara att ha öppet på fredagar mellan 16:00 och 18:00. 2023 öppnar vi 5:e maj. Du kan också boka en tid en annan dag om du vet vad du vill ha för något.  

Det går utmärkt att få varor i vårt utbud av begagnade produkter skickade men förutom frakt tillkommer en serviceavgift på 200 kr.  . Det gäller inte utbudet av nya produkter. 

Hos Mondiala Entertainment hittar du det mesta du kan behöva om du ska åka på lajv eller vara med på ett "battle game". Mondiala är officiell återförsäljare för Iron Fortress som är mest kända för sitt märke Epic Armory. Mondiala säljer också kläder som är handsydda av vår skräddare och har även en del begagnat i utbudet. Har du riktigt häftiga grejer du vill sälja men ingen tid att sälja av det så är det inte omöjligt att du kan sälja det till oss. 

I mån av tid kommer det upp bilder på det begagnade utbudet här men i dagsläget finns det inte tid att uppdatera denna sida utan man får komma till oss och ta en titt helt enkelt! 

bottom of page