top of page

WEEKEND WARRIOR

Weekend Warrior är vårt stridsevent där du kan anmäla dig helt själv, du behöver inte ha en grupp du anmäler dig tillsammans med! ​

Våra Weekend warrior events är för alla som vill vara med i riktigt stora och episka fältstrider för att kunna uppleva en unik känsla som inte går att få i några andra sammanhang! Det är en enorm kick och dessutom väldigt bra träning! 

Det är mjuka vapen vi slåss med som är helt ofarliga. Just detta eventet driver vi under föreningen "Mondialas vänner" som är en ideell spelförening. 

Det finns sex olika nationer du kan välja mellan under våra Weekend Warrior events. Alla med sin unika klädstil.  (Vi behöver dock se till att det blir jämt antal deltagare i varje nation) 

Som deltagare kan du hyra kläder och stridsutrustning för en blygsam kostnad på 295 kr. 

Har du köpt din egen utrustning kostar det enbart 50 kr att deltaga på våra Weekend Warrior events.  (Det kan du köpa av oss)

Army of the Red Sparrow är en fraktion som klär sig i rött - Inspirerade av de tre musketörerna

Defenders of the First Circle är en fraktion som klär sig i vitt och blått - Inspirerat av legenden om King Arthur

The Last Legion of Iliona är en fraktion som klär sig i en ljusare grön färg - inspirerad av Romarriket och Antikens Grekland

The Shadow Dynasty är inspirerat av Kina, Japan och Persien

Jarldömet Dangafyr är inspirerad av klassisk skandinavisk vikingatid 

Riket Elumenir är inspirerad av skogsalverna från Sagan om Ringen

Pris:295 kr per person, har man egen utrustning kostar det enbart 50 kr per person.

Antal: X

Tid: Ca 2,5 timmar

Datum: Varje Söndag klockan 17:00 - 19:30 från 17:e april till 4:e september med undantag för första maj och midsommardagen. 

Plats i Göteborg: I närheten av Analysvägen (Delsjökärr) 

LÄS MER PÅ WEEKEND WARRIORS EGEN HEMSIDA! 

Denna upplevelse är perfekt för alla! Den som vill ha sitt livs häftigaste upplevelse eller bara ett riktigt gött träningspass! Åldergräns 13 år! 

Midaction vikingdynasty.jpg
bottom of page