top of page

Rollspelet om Västmark (7 - 99 år)

Fotogalleri

Ett rollspel där deltagarna utför uppdrag åt Prins Stenkrona i landet Västmark. Prinsen är i stort behov av hjältar då Västmark hotas utav krafter både inifrån och utifrån landet. Varje äventyr är ca två och en halv timme långt och deltagarna får bland annat träffa på orcher, alver, prinsar och prinsessor! De får också leta efter skatter och försöka lösa mysterier och inte minst strida för rättvisa och trygghet för Västmarks medborgare​.

 

Upplägg: När deltagarna anländer börjar vi med en genomgång som inkluderar information om rollspelsvärlden, regler för rollspelet, spelsystemet och säkerhet.

 

Efter genomgången har varje deltagare ett antal val att göra, karaktärsnamn, beväpning och familjetillhörighet. När detta är klart börjar själva äventyret och rollspelsvärlden vaknar till liv.

 

Deltagarna kommer få att få ett antal uppdrag att utföra och under resans gång kommer förhoppningsvis bilden om vad som har gått fel i landet Västmark att klarna. 

 

Deltagarna kommer att träffa på en mängd karaktärer under rollspelet som spelas av erfarna lajvare och skådespelare. Under sammanlagt två och en halv timme kommer de att påbörja sitt äventyr i Västmark och lära känna nya vänner och bemöta nya faror.

 

I rollspelsvärlden finns bland annat svartblod(orcher), alver, rövare, prinsar och prinsessor.

 

Påminner om barda i SVT. (Fika ingår i form av bulle, kaka och dricka.) Rekommenderas från sju år och uppåt.

Pris: 295 kronor per deltagare. I priset ingår fika, kaka, bulle och dricka. Minimibetalning för 14 deltagare.

 

För att boka maila till info@mondiala.se

 

Denna aktivitet erbjuds i Göteborg. Området vi håller till på ligger ca 10km från stadskärnan.

 

Denna upplevelse är perfekt för barnkalas, föräldrar som vill göra något riktigt roligt tillsammans med sina barn, scoutgrupper, idrottsföreningar men också för företag, svensexor, möhippor och kompisgäng som vill göra vara med om ett riktigt unikt event.

bottom of page