top of page

Undvik polisen

Eller ta dig an dem för att rädda dina vänner

Hur många gånger har du funderat på hur det skulle kännas att vara på flykt från lagens långa arm. Du har polisen i hasorna samtidigt som du gör allt vad du kan för att rentvå ditt namn. I våran fantastiskt spännande upplevelse "Flykten" får du vara med om den optimala adrenalinkicken som det innebär att vara på flykt. När ska du skynda dig, när ska du gömma dig och vem kan du lita på? Med hjälp av våra skådespelare och spelledare blir upplevelsen lika spännande som om det vore på riktigt.

Backstory:

 

Det före detta kriminella gäng som du varit med i har under de senaste tio åren varit laglydiga medborgare i samhället.  Nu helt ifrån ingenstans har ni blivit arresterade och dömda för bankrån. Som tur är har ni en kontakt som kommer att bryta er ur fångenskapen. Men det gäller att ni rymmer bra samtidigt som ni samlar ledtrådar för att få tag på den informationen som ni behöver för att rentvå era namn.

 

 

Inspirationskällor:  "Prison Break", "The Amazing Race", "På Rymmen"

 

Upplägg: Ni kommer att röra er runt i skogen tillsammans med ert lag. Ni kommer att vara jagade av agenter och poliser. Ni kommer att samla ledtrådar för att komma ur er knipa. Ni kommer också att behöva rädda de som åker fast. För att lyckas rädda era vänner måste ni ha fått tag på rätt hjälpmedel, sedan gäller det förstås att utföra räddningsförsöket väl. Ni har walkie-talkies till er hjälp och det finns även andra hjälpmedel att hitta i skogen. 

 

Vad går det ut på?: Det går ut på att samarbeta med sitt lag, att vara taktisk och att komma fram till lösningen och rentvå sitt namn. Och så går det förstås ut på att inte åka fast!

 

Vem passar det för?: Det passar för alla! Du behöver inte vara vältränad även om det förstås är en klar fördel. Perfekt för företag, svensexor / möhippor eller kompisgäng. En aktivitet utan dess like! Måste upplevas!

 

 

 

Plats: Göteborg

Tid: Ca 2,5 timmar.

Pris: 380 kr per deltagare, betalning för minst tio deltagare.

bottom of page