top of page

Om oss

Om Oss

Mondiala har sitt säte i Göteborg. Förutom att vi jobbar i Göteborg så har vi vår "Zombie Apocaplypse Revamped" upplevelse även i Stockholm. Det går om man vill att beställa våra aktiviteter i hela "Storgöteborg". Göteborg med omnejd helt enkelt. Så långt som 10 mil ifrån Göteborg funkar fint. Vi tar en milersättning på 35 kronor mil ifrån Göteborg för de aktiviteter som vi kan utföra även utanför Göteborg.

 

Grundaren, Andreas Dyfvermark är född och uppvuxen i Göteborg. Han har jobbat med svensexor, möhippor, företagsevents, aktiviteter och upplevelser sedan han var 20 år gammal. Alla Mondiala Entertainments kunder har stor nytta av det faktum att Andreas har över 14 års erfarenhet av just svensexor, möhippor, företagsevents, födelsedagskalas, aktiviteter och upplevelser.

 

På Mondiala får alla som jobbar lära sig att kunden och kundens behov står i centrum. Vi jobbar med ledordet "serviceminded". Det är viktigt för oss att du blir inte bara nöjd utan mycket nöjd och vill jobba med oss även i framtiden.

 

På kontoret jobbar även Kadin Norder som är projektledare och webansvarig. Något som hon har hållt på med sedan 2008. Kadin kommer utsprungligen ifrån Texas i USA.

 

Gustav Härdner jobbar med personalansvar, skådespelari och komik. Gustav är uppväxt i Göteborg och har flera års erfarenhet av att jobba med events, upplevelser, aktiviteter, företagskickoff, möhippor, svensexor och födelsedagskalas.

 

Alla våra skådespelare är handplockade ifrån de bästa som Göteborg och Stockholm har att erbjuda. Genom intervjuer och auditions leter Mondiala Entertainment konstant efter den bästa talangen Sverige har att erbjuda.

 

Alla i skådespelarteamet brinner för skådespeleri, dans och sång.

Personalen i Stockholm

bottom of page