top of page

Nyheter

Nyheter

The Zombie Apocalypse Revamped - Tested and ready to go!

 

Göteborg - 09 Mars 2016

I lördags kväll en grupp av 15 främlingar samlade i skogen. Deras uppdrag: att överleva i en värld av glupska zombies och förrädiska följeslagare. De var deltagarna i den sista testkörningen av vårt nya event: Zombie Apocalypse Revamped. Trots den kalla mars-luften och ett lätt regn så var kvällen en stor framgång! Även om vi inte kommer att avslöja något så kan vi säga att efteråt blev deltagarna så förtjusta att glädjerop hördes genom skogen.

 

Zombie Apocalypse Revamped är en utav flera nya events som erbjuds den här säsongen, som är både tillgänglig ensam eller i grupp. Bokningar finns tillgängliga för datum i april, maj och juni. Är ni en större grupp går det bra att boka ett datum som passar er. Detta event är en uppdatering av det populära Zombie Apocalypse. Det är ett spännande sätt att fira en födelsedag, skrämma en blivande brud eller brudgum, eller rent av se vilka av dina kollegor som är bäst lämpade att överleva en zombie-invasion. Rekommenderas för ungdomar och vuxna, i åldern 14 och uppåt. En kväll med oss är en garanterat rolig upplevelse. Boka en plats och var bland de första att delta.

Nyheter

Mondiala Entertainment relanserar "Flykten"

 

Göteborg - 21 Februari 2016

Flykten är omgjord under vintern och är nu bättre och roligare än någonsin innan! Var först att testa den nya och omgjorda versionen. Det är som att vara med i "Prison Break" fast bättre. Erbjuds i Göteborg!

Nyheter

Mondiala Entertainment tipsar om Förbannelsen

 

Göteborg - 18 Februari 2016

För er ungdomar som tycker att de andra upplevelserna inte riktigt passar er så har vi specialutvecklat "Förbannelsen". Vi har skapat en aktivitet, ett event där ni får uppleva den bästa magkänslan som går att uppnå på planeten. Det finns alver, orcher och flera olika fraktioner med människor. Gillade du alla filmer i trilogen "Lord of the Rings" och "The Hobbit". Då kommer du att älska den här upplevelsen. Samla ihop alla dina vänner och alla som du känner och kom och upplev detta, kanske på din födelsedag?

Nyheter

Erbjuds i Göteborg

 

Göteborg - 15 Februari 2016

Mondiala Entertainment lanserar "The Zombie Apocalypse Revamped" både i Göteborg och i Stockholm. Till våren kan ni vara med om en upplevelse som involverar både teater, aktiviteter, skräck, spänning och adrenalin.

 

Göteborg är först ut den 16:e april men Stockholm är inte långt efter den 23:e april. Självklart vill du vara först i din bekantskapskrets med att prova på denna häftiga upplevelse.

Nyheter

Mondiala Entertainment utvecklar för tillfället "Uncover a secret"

 

Göteborg - 11 Februari 2016

Gillar du serien "The americans" på TV? Gillar du att försöka lista ut folks hemligheter? Gillar du att lösa mysterier och gåtor? I upplevelsen "Uncover a secret" kommer du få möjligheten till allt det där plus så väldigt mycket mer. På kontoret i Göteborg sitter vi just nu och knopar på vårt senaste sprakande event. Denna upplevelse är tänkt att bli som att vara med i Tv-serien "The Americans" Ingen vet vem det är som är spion. Alla har en roll att spela. Är du på att höra när någon ljuger?

 

Är du bra på att ljuga?

 

Testomgångar är planerade till hösten i Göteborg.

Skolor/Myndigheter

Mondiala.se relaunch!

 

Göteborg - 08 Februari 2016

Mondiala Entertainment - ett eventföretag med huvudkontor i Göteborg - har lanserat en ny, uppdaterad version av hemsidan. Vi har också två helt nya äventyr - Zombie Apocalypse Revamped och Flykten. Sedan finns det nya bilder och beskrivningar av gamla favoriter - som Medeltida Strid - den nya sidan är full av bilder och trailers för er att utforska.

 

Vi kommer att uppdatera datum för Zombie Apocalypse Revamped and Rollspelet om Västmark allt eftersom.

 

Vi som jobbar med Mondiala har över tio års erfarenhet av att tillhandahålla unika, minnesvärda och roliga aktiviteter, events och upplevelser för företagsfester, svensexor/möhippor, födelsedagsfester med mera.

 

Mondiala Entertainment hoppas att den nya webbplatsen kommer att ge er möjlighet att lättare utforska olika evenemang och bestämma vilket äventyr som är perfekt för er.

bottom of page