top of page

FÖRETAGSAKTIVITETER I GÖTEBORG

 

När det är dags för kickoff eller personalfest passar det väldigt bra med roliga och spännande aktiviteter. Det är bra för teambuilding, allmän trivsel på jobbet och i slutändan prestationen ifrån personalens sida. Våra aktiviteter är mycket bra just för att sammansvetsa ett lag. Våra aktiviteter är förstås mycket underhållande också vilket förstås inte skadar.

 

När ni väljer aktivitet bör ni tänka på vilka fysiska förutsättningar er grupp har. Vissa av våra aktiviteter passar bättre än andra för de som till exempel har problem med knän och rygg. Hör gärna av er till oss så guidar vi er rätt. Skulle ni inte hitta rätt aktivitet nedan så föreslår vi att ni spanar in företagsaktiviteter hos Eventligan, vårt systerbolag.

Företagsaktiviteter


Saker att tänka på när ni planerar aktiviteter för ert företagsevent eller kick off i Göteborg:
 

Det är roligt att göra något som de flesta inte har gjort tidigare
 

Det är roligt att göra något som de flesta kan vara med på.


Det är roligt att göra något som ni får bra bilder ifrån som ni kan njuta av under en lång tid framför och sätta upp på kontoret och minnas er roliga dag.


Det är viktigt att komma ihåg att alla inte måste vara med på allt ni gör under en dag. Ibland kan det vara skönt att inte känna press att man måste vara med.


Det är viktigt att ni väljer något med lagsamarbete så att ni sammansvetsar gruppen.
 

Det finns inget som bygger ett lag som att ha roligt ihop.


Lycka till nu med ert företagsevent och hör av er till oss om ni behöver hjälp med att välja ut era företagsaktiviteter. Vi hjälper er så gärna och guidar er till precis rätt aktivitet just för er.

 

Har vi inte precis rätt aktivitet själva så har vi en samarbetspartner som har det och kan förhoppningsvis ge er precis rätt rekommendation.
Våra samarbetspartners har vi valt ut med omsorg och jobbar bara med de bästa. 

 

Känner du att den perfekta aktiviteten för ditt företag i Göteborg  saknas i vårt utbud? Hör i så fall av dig till oss. Kanske finns den i själva verket men har inte hunnit komma upp på hemsidan än. Finns den inte så special syr vi den för dig. Det mesta går att lösa.  

bottom of page