top of page
FOREST FANTASY GAME

Kliv in i spelets värld och, istället för med spelkontrollen i hand, får du styra och leda din karaktär helt live i vår medeltida/fantasy värld. Ni har en mängd olika uppdrag och för att vinna spelet tillsammans med din grupp behöver du fatta kloka och ibland lite galna beslut.

Din karaktär spelas av en av våra skådespelare och kommer att vända sig till dig och din grupp för att välja hur den ska agera i olika situationer.

 

Denna upplevelse är inspirerad av vår samtids alla populära TV och dataspel och ger möjligheten för såväl gammal som ung att testa att spela på ett helt nytt sätt. Du behöver ingen förkunskap om några spel utan ni bestämmer hur er spelare ska agera.

 

Som spelare behöver du använda dig av list för att lista ut vilka av de andra spelarstyrda karaktärerna som är på din sida och som du kan lita på. Du behöver också välja i vilka situationer du vill att din karaktär ska slåss, vilka situationer du vill försöka prata dig ur, köpslå dig ur eller kanske flirta dig ur. Tycker du att din karaktär ska vara en barbar eller en smart förhandlare?

 

Pris: 499 kronor per deltagare.  (minimi debitering för 15 personer)

Denna aktivitet erbjuds i Göteborg. Området vi håller till på ligger ca 10km från stadskärnan.

Thanks! Message sent.

bottom of page