top of page

Förbannelsen (14 - 99 år)

Fotogalleri

Stämningstext: "De stolta adelsätterna i Västmark låter sina flaggor vaja högt. De förbereder sig för strid mot sin ärkefiende Den Röda Gripens Imperium. Hos den Röda Gripen pågår också förberedelserna för fullt. Äntligen ska de erövra det evigt moppsiga grannlandet Västmark. Men varken Västmark eller den Röda Gripen anar vad som pågår djupt inne i skogarna. Något är allvarligt på tok i alvernas rike. Stridslystna och till synes galna alver anfaller människornas bosättningar i skogen. Från byn Vargtassnäst lyckades enbart tre stackars bybor ta sig ur klorna på alverna och just när de trodde de var säkra hörde de orcheras dova stämmor bakom dem. Hur ska det gå? Vad är det för fel på alverna? Vad är det för förbannelse som drabbat dem? Är kanske allt levande i stor fara?

Upplägg:

 

När ni kommer till oss kommer vi att börja med att berätta om hur spelet fungerar och förklara regelsystemet och berätta lite om den den fantastiska värld vi kommer att spela i.  Genomgången inkluderar bland annat: Historia, säkerhet, regler och allmänt vett.

Efter avklarad genomgång så kommer vi att utrusta samtliga deltagare i medeltida/high fantasy utrustning (kläder, hättor, bälten, vapen, etc.).

 

Vi är nu klara att börja spela!

 

Efter spelet påbörjas kommer de olika grupperingarnas ledare att styra upp diverse händelser som kommer att leda deras grupper mot ära, seger(förhoppningsvis) och rikedom.

 

Spelet är mycket händelserikt och kommer vara samtalsämnet lång tid framöver!

 

Pris: 420 kronor per deltagare.

 

Betalning för minst tio deltagare.

 

För att boka ring 0739532455 eller maila info@mondiala.se

 

Denna aktivitet erbjuds i Göteborg. Området vi håller till på ligger ca 10km fråm stadskärnan.  

 

Denna upplevelse är perfekt för företag, möhippor, svensexor och kompisgäng och ungdomsgäng. En aktivitet utan dess like!

bottom of page