top of page

Femkamp

Upplägg:

 

När ni kommer så bjuder vi på genomgång av säkerhet och regler, därefter kommer ni  att delas in i två lag. Sedan ska det göras upp i en episk kamp. Fem grenar. Bara ett lag kan vinna. Låt utmaningarna börja!

 

Ni kommer att ha valt ut era fem grenar redan innan ni kommer och det kommer att vara väl förberett och uppdukat för er. Ni kommer att bli utklädda i medeltida/high fantasy kläder, ni kommer själva få vara med och välja ut kläder ni gillar.

 

Vi kommer sedan att guida er genom de fem grenarna som ofta kommer att involvera flera skådespelare. Vissa grenar involverar också skådespeleri ifrån deltagarnas sida. (Man lägger det förstås på den nivån man känner sig bekväm med.)

 

(En unik femkamp som det garanterat kommer att pratas om under lång tid framöver. Vi lovar att ni inte gjort något liknande innan och att ni kommer vara väldigt sugna på att göra fler liknande saker efter.)

 

 

Grenar som finns att välja på:

 

  • Bågskytte (Här gäller det att träffa levande måltavlor)

 

Ja, du förstod rätt det kommer att vara skådespelare som springer runt som ni kommer att få skjuta pil på. Det är förstås så kallade "bofferpilar" som används.  Pilar som har en liten "kudde" istället för en pilspets.

 

  • Gladiatorkamp (I gladiatorkampen kämpar man i envig)

 

Varje deltagare i laget kommer att möta någon ur det andra laget i strid med svärd och sköld alternativt annan gladiatorbeväpning.  Vapen som används är förstås inte farliga på riktigt utan är rollspelsvapen ifrån företaget calimacil (www.calimacil.se)

 

  • Dragkamp - Klassiker

 

En mycket självförklarande gren. 

 

  • Vampyrjakten

 

Här ska laget samarbeta för att fånga in en farlig vampyr. Vampyrer är förstås mycket starka så en ensam lagdeltagare kommer inte långt. Det är enbart genom bra samarbete som laget kommer att kunna lyckas. Det lag som lyckas fånga in den farliga vampyren finner förstås den här grenen.

 

  • Flykten

 

Lagen ska här fly undan våra poliser efter att ha brutit sig ut ur finkan. I världen finns det förstås en del bra gömställen och ett och annat vapen.

 

När adrenalinet pumpar gäller det att hålla huvudet kallt. Håll er undan lagens långa arm längre än det andra laget så vinner ni det här grenen.

 

  • Teatersport

 

Här kommer ni bli utmanade att spela teater då kommer att mötas i teatersport. Våra lagledare är skådespelare så man ni får bra tips och mycket support. Här har man chansen att utmana sig själv och passa på att visa och förbättra sina skådespelartalanger.

 

  • Katt och råtta (Katten måste fånga råttan, med hjälp av sina lagkamrater, och råttan måste hålla sig undan med hjälp av sina lagkamrater, en rolig och spännande övning där det behövs koncentration och lagarbete)

 

En spännande koncentrationsövning. Både katten och råttan är blinda och måste med hjälp av sina lagkamrater ta reda på i vilken riktning de ska röra sig.

 

  • Jedi träning ( "feel the force", här gäller det att lyckas med hjälp av sitt sjätte sinne)

 

Om man inte kan se sin motståndare så måste man använda sitt sjätte sinne och liksom känna vart han eller hon är någonstans. Vi kommer öva på detta och det laget som är bäst på det kommer att vinna den här grenen. Mycket skratt utlovas.

 

  • Klurighetskampen

 

Lagmedlemmarna kommer här att mötas ett av våra kluriga spel. Här behöver man använda sin hjärna och inte sina muskler.

 

  • Striden

 

I den här grenen blir det en omgång av vår aktivitet "Medeltida Strid" som liknar paintball fast med medeltida vapen. Läs mer under "Medeltida Strid".

 

Pris: 320 kronor per deltagare. 

 

Betalning för minst tio deltagare.

 

För att boka ring 0739532455 eller maila info@mondiala.se

 

Denna aktivitet erbjuds i Göteborg. Området vi håller till på ligger ca 10km fråm stadskärnan.   

 

Denna upplevelse är perfekt för företag, möhippor, svensexor och kompisgäng. En aktivitet utan dess like!

bottom of page